De voortent Topas 350 van Brand

De voortent is door de vele uitvoeringsdetails een ware allrounder voor seizoenskamperen. Zeker ook dankzij de extra diepte van 350 centimeter en een slimmigheidje in het frame dat ervoor zorgt dat de binnenruimte volop kan worden benut.

De Topas 350 komt robuust over

De Topas 350 komt robuust over

Dankzij de strakke petluifel die door het frame wordt ondersteund. Het is de uitloper van het dak dat bestaat uit hoogwaardige TenCate AllSeason Residential 260 dakmateriaal. Dit materiaal heeft een unieke mix van polyester en pva (polyvinylalcohol). De polyester zorgt voor sterkte en duurzaamheid. De pva-vezel neemt net als katoen vocht op en vertraagt daardoor condensvorming. De voortent heeft daarmee een aangenaam binnenklimaat.

De microporeuze acrylaatcoating maakt het doek waterdicht, weerbestending, duurzaam en eenvoudig reinigbaar. De metallic coating is zonreflecterend tijdens warme zomerdagen.

Voortent Topas 350 van Brand tentzeil

Bert-Jan van Norel van Brand: “Dat bedoelen we met maximaal comfort in het hele seizoen.” De wanden zijn van TenCate Touring 240 grams. Het begrip modulair komt tot uiting in de flexibele plaatsing van de deur in de voorwand. Grote ramen aan alle kanten zorgen voor veel licht binnen. De panelen aan de zijkant zijn in één armbeweging open te ritsen in de verandastand. Extra verandastangen zijn los verkrijgbaar. Als de tent helemaal gesloten moet worden, zijn er vijf ventilatieroosters: twee achter en twee voor in de zijwanden en één voor bij de nok.

De innovatieve schoor

Topas 350 verwijst naar de diepte van 350 centimeter, maar er zijn ook uitvoering van 240 en 300 centimeter diepte. Het slimmigheidje zit in de ondersteuning midden in het dakframe. Waar vergelijkbare constructies hier een hinderlijke middenstaander hebben, heeft Brand deze vervangen door een schoor die schuin tussen de middenpaal voor en de middelste ligger loopt. Zoals een schoor in een klaptafel. Dit maakt de ruimte eronder helemaal vrij om er bijvoorbeeld een grote tafel onder te zetten. Voor nog meer ruimte is er de uitbouw Rasta Universal RB voor rechts of links en kan de voortent uitgebreid worden met de seizoensluifel Parasol HD of de zonneluifels Parasol XL of Solair.

Voortent Topas 350 van Brand innovatieve schoor

Voor meer informatie: www.brand-camping.nl

Voortent Topas 350 van Brand hoog plafondVoortent Topas 350 van Brand stevigVoortent Topas 350 van Brand rondingVoortent Topas 350 van Brand ventilatieVoortent Topas 350 van Brand ruim