Voortent onderhoud by Cejebo

De Alpha doekreiniger van 123 Products is geschikt voor alle soorten doek, van bijzet tentje tot voortent, Alpha is een krachtige reiniger die wordt gebruikt om hars, zwarte strepen en andere aanslag van het tentdoek te verwijderen.

Tentdoek reiniger 123 products

Omega Dry is een waterdichting voor de meeste soorten droog doek, welke wordt aanbevolen door Ten Cate Nijverdal.
Omega Dry dringt diep in de te impregneren vezel door en maakt het doek weer voor jaren waterdicht.

Cejebo 123 products omega dry

Omega WET is een waterdichting voor de meeste soorten NAT doek. Dit kan zijn na de schoonmaak of bij acute lekkage. Bij acute lekkage eerst wachten tot het niet meer regent, dan snel impregneren, WET heeft ± 30 minuten aandroogtijd nodig.

Cejebo 123 products omega wet

Omicron Luifelreiniger is een krachtige gebruiksklare vinyldoekreiniger voor VINYL Etui- en Cassetteluifels, als mede de slikranden van de voortent en vinyl kuipen van trekkerstenten. 

Cejebo 123 products vinyl en pvc reiniger

Seale Nadendicht in “deoroller” verpakking, door de roller wordt het product regelmatig verdeeld over de naad waarbij geen verspilling is omdat de roller precies de stiknaad raakt.

Cejebo 123 products nadendicht seale

Sekalube, is voor het smeren zonder residu achter te laten in voortentlijst, op scharnieren en ritsen van tent etc .Met name voor de rubbers van raam, deur en disselbak, door de Sekalube™ zullen de rubbers zacht en soepel blijven. Gebruik Sekalube™ ook voor de tentstokken zowel staal, aluminium, carbon en andere kunststoffen.

Cejebo 123 products sekalube

Delta impregneerspray is voor vele soorten tentdoek, zoals katoen, nylon mengweefsels, etc. en blijft ademend. Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling kan men met 500 ml. circa 4 tot 7 m² behandelen.

Cejebo 123 products doekwaterdicht

Prozor is een reinigende antistatische spray die er voor zorgt dat het raam schoon wordt, glanst en door de beschermende Polywax langer schoon blijft. Prozor is voor de zachte tentramen. Verder kunnen ook glas, kunststof en andere gladde oppervlakken met Prozor gedaan worden.

Cejebo 123 products prozor

De Tentrailborstel is voor het reinigen van de tentrail vóór het eerste gebruik na de stalling.

Cejebo 123 products tentrailborstel

Tentdoekborstel met Tampico vezels speciaal voor tentdoek, Tampico Vezels kunnen het doek niet beschadigen, gebruik op tentdoek nooit kunststof vezels deze laten het doek ” pillen “. De tentdoekborstel is ook droog te gebruiken op het doek af te borstelen vóór opruimen

Cejebo 123 products tentdoekborstel

Informatie en dealers via www.cejebo.nl