Stormbandset Umefa

In de bergen en aan zee kan het weer opeens omslaan en de wind in korte tijd toenemen tot een stevige storm met harde windvlagen. Dan is het maar goed als je de stormbanden voor de voortent direct voor het grijpen hebt. De Campking stormbandset universeel van fabrikant Umefa is al makkelijk aan te brengen; de stormbandharingen, banden en beschermende hoezen om de band zitten nu ook in een degelijke opberghoes.

Stormbandset verpakkingen Stormbandset banden Stormbandset uitgelicht

De robuuste stormbandharingen hebben op de kop zowel een vaste haak als een vast oog, zodat de banden op alle manieren aan de stormbandharingen zijn te bevestigen. Het is maar net welke voorkeur je hebt. Maar aan haringen heb je niet genoeg om de voortent extra vast te zetten. De set is daarom compleet met sterke stormbanden en beschermhoezen die om de banden geschoven kunnen worden.

De hoezen van zo’n dertig centimeter beschermen het tentdoek waar de banden het doek raken en door de wind over het doek kunnen schuren. Als de storm is gaan liggen, is er alle tijd om de set weer in de opberghoes op te bergen op een plek waar die voor de volgende storm weer voor het grijpen ligt.

Voor meer informatie: www.umefa.nl