Umefa stoel met stoelverwarmingStoelverwarming

In deze Dukdalf Brillante 8800 Heated stoel van producent Umefa blijf je ook tijdens de wat frissere uurtjes toch lekker warm buiten zitten. In de zitting en de rugleuning zijn namelijk verwarmingselementen verwerkt, die ieder apart van elkaar kunnen worden geschakeld.

Dankzij twee powerpacks van 7,4 volt warmen de zitting en leuning snel op. Binnen een minuut is de warmte al voelbaar. De maximale 38 graden is voldoende om de warmte door kleding heen te voelen. Afhankelijk van stand 1, 2 of 3 gaan de powerpacks vier tot zes uur mee, voldoende voor een hele avond. Er worden twee opladers bijgeleverd, zodat beide powerpacks tegelijk kunnen worden opgeladen.

De stoelen zijn uitgevoerd met een aluminium onderstel, kunststof leuning en zitting van het comfortabele 3D-mesh. Naast de antracieten uitvoering is er nu ook een stoel in de kleur blauw verkrijgbaar.

Het bedrijf Umefa produceert de Dukdalf stoelen in Nederland. Dit garandeert een hoge kwaliteit in materiaal en uitvoering. De productie vindt volledig plaats in de sociale werkplaats in Maassluis. 

Voor meer informatie: www.umefa.nl