Opal 280 Edition voortent van fabrikant Brand

Met deze voortent wil je je het hele kampeerseizoen laten zien. De sierlijke boogvorm van het dak is een ware blikvanger en heeft zo zijn praktische voordelen. De diepte van 280 centimeter is lekker als je een langere periode op dezelfde plek verblijft.

Opal 280 Edition voortent

Bert-Jan van Norel van Brand: “Dit is echt een speciale seizoenstent die we voor de Nederlandse kampeerder hebben ontwikkeld.” De sportieve gebogen vorm van het dak zorgt voor een fraaie afronding op de hoeken. Hierdoor vloeit het regenwater makkelijker af langs het hoogwaardige TenCate AllSeason Residential 260 dakmateriaal. “Door het doek is deze voortent uitermate geschikt voor seizoensgebruik.

De Opal 280 heeft een hoge trekkracht

Het heeft een hoge trekkracht en een goed ademend en vochtregulerend vermogen.” De zijwanden zijn van TenCate Touring 240 grams doek en hebben variabele deurposities. In het front is de deur zowel uiterst links als rechts van het midden te plaatsen. Grote ramen aan alle zijden zorgen voor veel licht binnen. De zijpanelen kunnen in de verandastand worden opengeritst. Een speciale verandastang is los leverbaar.

Opal 280 van buiten

Als de tent helemaal gesloten moet worden, zorgen vijf ventilatieroosters – twee achter, twee voor en één in het midden bij de nok – voor frisse lucht. Het frame is standaard van 28 millimeter stalen buizen met powergrip. In de petluifel is er extra versterking, waardoor deze er strak bij staat. Het frame is bovendien extra te verstevigen en uit te breiden met diverse extra staanders en liggers. De voortent is eventueel uit te breiden met een bijpassende zonneluifel (Rondo).

Voor meer informatie: www.brand-camping.nl

Opal 280 ruimBrand voortent