De Reda Storm 300 is een voortent van drie meter diep

Het heeft extra grote ramen en ventilatieramen, extra dikke ritsen en uitwisselbare wanden. Daarmee rekt fabrikant Reda de standaarden van de voortent voor zowel de trekker als de seizoenskampeerder flink op.

Reda - extra grote ramen

Het vooraanzicht van de tent is transparant dankzij de panoramische ramen die uitzonderlijk laag beginnen en hoog eindigen. Die zorgen samen met de lichte kleuren van het dak en de wanden ervoor dat je binnen in de toch al ruim bemeten tent bijna het gevoel hebt buiten te zitten.

De Reda Storm 300

Ventilatie en flexibiliteit

Verse buitenlucht komt binnen via het grote ventilatieraam aan de zijkant en de ventilatie voor in het midden boven de deur. De wanden zijn uitwisselbaar, waardoor de plek van de deur ook flexibel is.

De Reda Storm 300 woongedeelte

Stevig Tencate tentdoek

De stevigheid komt van de 28 millimeter dikke stalen frame, die dankzij de EasyGrip makkelijk is op te zetten. Er is ook een zwaardere uitvoering met 32 millimeter dikke buizen. Afspannen van het 260 grams Tencate tentdoek gaat makkelijk met de flex-rubber tentringen. De buistunnels zijn makkelijk met een rits te sluiten. De petluifel heeft extra ondersteuning met buizen die uitschuifbaar zijn en daarmee het tentdak goed op spanning kunnen brengen. Helemaal af is de voortent met de luxe, witte gordijnen die kunnen worden bevestigd met speciale gordijnclips.

28 mm dikke stalen frame - De Reda Storm 300

Uitbreiding voortent

De voortent is nog uit te breiden met een uitbouw van 240 bij 150 centimeter en een speciale scheidingswand tussen de tent en de uitbouw. Doordat de tent snel opgezet kan worden, is deze geschikt voor trekkers. Seizoenskampeerder hebben aan de Storm 300 een oerdegelijke tent die er bovendien strak en fris bijstaat. De Storm 300 is alleen verkrijgbaar bij Vrijbuiter.

Meer informatie: www.redatenten.nl

De Reda Storm 300