Kampa Dometic-portfolio – opblaasbare tent

Tijdens Caravan Salon werd voor het eerst het nieuwe Kampa Dometic-portfolio gepresenteerd. De twee grote merken zullen elkaar versterken in outdoor producten en hebben in 9 maanden tijd met het design-team de nieuwe productenlijnen ontworpen. De dual branding zorgt voor diverse noviteiten en weer een ‘the world’s first inflatable’ voor 2020 met de wintervoortent, de Winter Air PVC 260.

Myles Salmon is zichtbaar trots op de lancering van ‘s werelds eerste opblaasbare wintervoortent. “Wij zijn blij dat we weer een noviteit hebben wat als ‘the world’s first inflatable’ bestempeld kan worden. Waren wij in 2013 wereldwijd de eerste met een opblaasbare tent, opgevolgd door ‘the world’s first’ opblaasbare windscherm, anno 2020 kunnen wij de
Winter Air PVC 260 toevoegen als ’s werelds eerste opblaasbare wintervoortent.” 

Kampa dometic opblaasbare tent

Tot minus 20 graden

De wintertent kan tot minus 20 graden Celsius worden gebruikt, mede dankzij het supersterke Weathershield ™ PVC-materiaal wat ervoor zorgt dat de voortent bestand is tegen de meest extreme sneeuwomstandigheden. Ventileren blijft natuurlijk belangrijk, ook in de kou, en met twee deuren en raamdelen is er voldoende frisse lucht binnen te laten. Over lucht gesproken… het opblaasbaar luchtframe aan de buitenzijde is via één opblaaspunt op te pompen met de “dubbel action” handpomp.

‘The world’s first inflatabele’ wintervoortent, de Winter Air PVC 260.

Elk framedeel is met elkaar verbonden. Het solide luchtframe zorgt voor een bijzonder sterke voortent, zelfs nog sterker dan een staalframe. Extra bescherming tussen de tent en caravan wordt met het bumper pack en de snow pole tegen gegaan. Zo blijft het in de winter aangenaam warm in de voortent. 

Kampa en Dometic samen

Kampa, één van Europa’s meest erkende outdoor vrijetijdsmerken, wordt geïntegreerd in Dometic. De populaire opblaasbare tenten, voortenten en andere outdoor vrijetijdsproducten worden wereldwijd aangeboden onder de paraplu van het merk Dometic.

De integratie van de twee merken zorgt voor een nieuwe portfolio van Kampa Dometic producten. Het nieuwe Kampa Dometic-portfolio maakt gebruik van de traditie om voorloper te zijn op het gebied van lichtgewicht voortenttechnologie en biedt een slim ontwerp met hoogwaardige, betrouwbare materialen.

Voor meer informatie: www.kampa.co.uk/nl