Voortenten van Isabella

Isabella winnerDe voortenten hebben de British Satisfaction Award 2020 van de Engelse Camping and Caravanning Club gewonnen. De Deense fabrikant Isabella kreeg de bijbehorende prijs in januari uitgereikt tijdens de The Caravan & Motorhome Show in Manchester. Deze beurs is een van de grootste van Europa.

Roel Reineman van Isabella is vooral blij met de prijs, omdat deze is toegekend door de leden van de Britse kampeerclub. “De Camping and Caravanning Club is heel groot in Engeland. Het is ook echt een land om met de caravan te kamperen. Dat de leden die veel kamperen en daardoor weten wat kwaliteit is, onze voortenten zo waarderen, maakt deze prijs zeer waardevol.”

De Satisfaction Award is niet de enige prijs die Isabella de laatste tijd in de wacht heeft gesleept. Tijdens de beurs in Manchester viel de Isabella Air ook al in de prijzen bij het Engelse magazine Practical Caravan. De jury vond de Air Cirrus North 400 de beste opblaasbare tent. De jury was vol lof over de  opblaasbare voortent van een bedrijf dat vooral een traditie heeft in frametenten. “Het is een indrukwekkende binnenkomer in de markt van opblaasbare voortenten.”

Isabella Air Cirrus

Daarmee hield het voor Isabella niet op. Op de beurs CMT in Stuttgart afgelopen januari werd Isabella ook nog uitgeroepen door ‘Caravanning’ tot beste merk op het gebied van voortenten. In Denemarken werd de Isabella Space gekozen als beste opbergtent van 2019. In augustus 2019 pakte Isabella ook nog in Duitsland de Königkunde publieksprijs als beste leverancier van voortenten.

Isabella in de prijzen

Roel Reineman: “Het is voor ons overweldigend om binnen een jaar zoveel prijzen te winnen. Het zijn ook niet de minste prijzen. De Practical Caravan kun je zien als de bijbel voor de Engelse caravankampeerders. De Königkunde is een toonaangevende prijs in Duitsland, wat ook een groot land is voor caravankampeerders. Het is een mooie stimulans om door te gaan met dezelfde ambitie om de beste voortenten te maken en de beste service te verlenen.”

Kijk voor meer informatie: isabella.net