Voortentfabrikant Dorema

heeft alle noviteiten op het gebied van voortenten in een nieuw ontwerp samengebracht en kwam zo uit bij de Smaragd 270. Een juweeltje van een voortent voor zowel de tour- als de seizoenkampeerder.

Dorema smaragd 270

Om te beginnen is het Ten Cate 260 grams tentdoek van het dak speciaal voor Dorema ontwikkeld en heeft aan de binnenzijde een rustgevend wolkenmotief. Door de coating is het doek makkelijk te reinigen. Voor de buitenzijde van de 240 grams zijwanden is gekozen voor een trendy grijstint met een strak lijnenpatroon. De gordijnen hebben een modern motief, wat de looks van deze tent helemaal van deze tijd maakt. Het binnenklimaat wordt gereguleerd door de zijramen niet voor een derde, maar voor de helft te voorzien van ventilatiepanelen.

Dorema smaragd 270 gordijn

De extra roosters in de nok van de voorwand optimaliseren de luchtcirculatie.  De ramen zijn extra groot, omdat deze lager beginnen en hoog doorlopen. Deze is met klittenband te bevestigen en weer los van de voortent makkelijk schoon te maken. Als de spatband toch vuil ingepakt moet worden, kan deze apart gehouden worden van het schone tentdoek.

Dorema smaragd 270 raam

Het dubbelpins frame maakt het makkelijk om de tent af te spannen. De buizen zijn leverbaar in  staal (25 of 28 millimeter), aluminium of het lichtere en sterkere glasfiber. Voor het afspannen van het doek zitten er op de hoeken vaste afspanpunten. De afspanbandjes bij de deur hebben clips die het openen en sluiten makkelijker maken. De tent is 270 centimeter diep en is uit te breiden met een xxl uitbouw van 250 bij 150 centimeter. De lengte is zo gekozen dat deze gelijk loopt met de meest gangbare lengtes van de dissel.

Voor meer informatie: www.dorema.nl

Dorema smaragd 270 woongedeelteDorema smaragd 270 stevigheidDorema smaragd 270 klittenbandDorema smaragd 270 klittenbandDorema smaragd 270 ventilatieDorema smaragd 270 logo