De luifel F80s van Fiamma

De luifel van het Italiaanse merk Fiamma heeft tal van doordachte details die het gebruik en de toepassing net even comfortabeler maken. Het doek van sterk vinyl met krasbestendige coating is waterdicht, brandwerend en beschermt tegen UV stralen en is leverbaar in twee kleuren: royal blue en royal grey.

Fiamma luifel

Het doek mag vochtig worden opgerold – wel later laten drogen – en is veilig opgesloten in een extra platte cassette. Die biedt nog voldoende ruimte om ook de versterkte en bredere knikarmen en staanders in op te bergen. Doordat het hele systeem niet tegen de wand, maar op het dak van de caravan is bevestigd, wordt er direct hoogte gewonnen.

Fiamma luifel draaislingerHet doek kan soepel worden uitgerold met een draaislinger. Wie besluit langer op één plek te blijven, kan de luifel eenvoudig ombouwen tot voortent met een voorwand en twee zijwanden met grote ramen. De voorwand kan in de rails in de voorlat worden geschoven. De zijwanden worden bevestigd met een spanstang die tussen box en voorlat geklemd worden, waardoor het geheel er netjes strak bij staat. Extra brede flappen aan de kant van de caravan voorkomen hinderlijke tocht tussen caravan en zijwand. Speciale clips klemmen het luifeldoek aan de zijwand over de ondersteunende stangen.

De kwaliteit van de F80s is vergelijkbaar met die van de gerenommeerde merken, terwijl de prijs iets lager ligt. Er zijn ook diverse extra accessoires als led-verlichting en een motorkit speciaal voor de F80s verkrijgbaar, maar ook veel accessoires van vergelijkbare merken passen. Voor de F80s is er ook een voortent uit één stuk. Deze solide tent Privacy Room is geschikt voor langer verblijf.

Voor meer informatie: www.jasicamp.nl